Cevi za kanalizaciju

Cevi za kanalizaciju

Firma STENIKPLAST se ističe svojim plastičnim cevima za kanalizaciju koje su napravljene od visokokvalitetnog polietilena visoke gustine (HDPE) i polipropilena (PPH). Ove cevi se proizvode tehnologijom spiralnog namotavanja, što garantuje izuzetan kvalitet i široku primenu u domaćinstvima i industriji.

Fizičke osobine naših cevi omogućavaju im da budu elastične i da izdrže pomeranja tla, bez rizika od pucanja. Takođe, ove cevi su vodonepropusne, neporozne i hemijski otporne na agresivne materije, što ih čini idealnim rešenjem za izgradnju kanalizacionih sistema. Njihova mala težina olakšava transport, montažu i ugradnju čak i na teško pristupačnim terenima.

Naše cevi za kanalizaciju najbolje je koristiti zajedno sa našim plastičnim septičkim jamama i plastičnim šahtama za kanalizaciju.

cevi za kanalizaciju

Cevi za kanalizaciju imaju višestruku upotrebu za:

  • kišnu kanalizaciju
  • cevovode za transport industrijskih otpadnih voda
  • fekalne kolektore
  • navodnjavanje
  • odvodnjavanje
  • drenažne cevi

Naša kompanija ponosno koristi materijal koji se nalazi na pozitivnoj listi materijala Evropske unije za proizvodnju plastičnih cevi. HDPE tip PE 80 i PE 100 obezbeđuju izuzetna mehanička svojstva našim proizvodima, kao što su plastične cevi i šahte za kanalizaciju. Materijal od kojeg su napravljeni naši rezervoari od polietilena visoke gustine (HDPE) karakteriše visoka zatezna čvrstoća i odlična čvrstoća na pritisak. Otpornost na habanje zbog niskog koeficijenta trenja sprečava stvaranje žljebova i riseva, a materijal je izuzetno žilav, što se ogleda i na ekstremno niskim temperaturama. Naš asortiman obuhvata plastične kanalizacione cevi profilenog zida prečnika od Ø300 do Ø3000 mm, sa mogućnošću ugradnje dihtunga po želji kupca.